Pretnje bojkotom izbora su loš put za rešavanje problema

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 15. 11. 2019. | Komentara: 0

Pretnje bojkotom izbora su loš put za rešavanje problema

NOVI SAD / BEOGRAD – Pred današnji nastavak međustranačkog dijaloga uz posredovanje Evropske unije, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton potvrdio je da će LSV učestvovati u razgovorima i istakao da opozicija mora snažnije da nametne realen predloge za poboljšanje izbornih uslova.

LSV

- Vlast je, svakako, najodgovornija jer su u njenim rukama mehanizmi za podizanje kvaliteta izbornog procesa. S druge strane, opozicija mora snažnije da nametne realne predloge za poboljšanje izbornih uslova. Prerane pretnje bojkotom izbora su loš put za rešavanje problema i više služe držanju Srbije i Balkana u stalnoj nesigurnosti nego podizanju kvaliteta izbornog procesa – kazao je Marton za Blic.

(SzILSV, 15.11.2019)




Izjave | Ponedeljak, 26. 03. 2012. | Komentara: 0

Potrebno više žena na mestima odlučivanja

BEOGRAD – Žene u Srbiji ne nalaze se na mestima na kojima se odlučuje, dok su one u parlamentu, osim par izuzetaka, pre svega vojnici stranaka koje prvo predstavljaju stranke pa tek onda žene koje su ih birale, ocenila je danas portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidatkinja za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov, gostujući u emisiji „Hoću da znam“ na TV B92, u kojoj je bilo reči o ulozi žene u parlamentu i drugim javnim institucijama.
Izjave | Nedelja, 25. 03. 2012. | Komentara: 0

Vlada je ispunila obećano

NOVI SAD - Mi smo podržali Vladu koja je obećala tri stvari: prvo je beli šengen, drugo je završetak saradnje sa Haškim tribunalom i treće je set evropskih zakona koji će ubrzati pristupanje EU. Sve tri stvari su urađene – rekao je sinoć na tribini Lige socijaldemokrata Vojvodine u Futogu predsednik LSV Nenad Čanak.
Izjave | Subota, 24. 03. 2012. | Komentara: 0

Održati kurs evropskih integracija

NOVI SAD – Izlazimo na republičke izbore u koaliciji sa Demokratskom strankom iz razloga što smatramo da je obaveza Lige socijaldemokrata Vojvodine da pomogne svakome ko može da pobedi koaliciju okupljenu oko Srpske napredne stranke na narednim izborima – rekla je sinoć u emisiji Problem na Studiju B portparolka LSV i kandidatkinja Lige za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook