Pretnje bojkotom izbora su loš put za rešavanje problema

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 15. 11. 2019. | Komentara: 0

Pretnje bojkotom izbora su loš put za rešavanje problema

NOVI SAD / BEOGRAD – Pred današnji nastavak međustranačkog dijaloga uz posredovanje Evropske unije, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton potvrdio je da će LSV učestvovati u razgovorima i istakao da opozicija mora snažnije da nametne realen predloge za poboljšanje izbornih uslova.

LSV

- Vlast je, svakako, najodgovornija jer su u njenim rukama mehanizmi za podizanje kvaliteta izbornog procesa. S druge strane, opozicija mora snažnije da nametne realne predloge za poboljšanje izbornih uslova. Prerane pretnje bojkotom izbora su loš put za rešavanje problema i više služe držanju Srbije i Balkana u stalnoj nesigurnosti nego podizanju kvaliteta izbornog procesa – kazao je Marton za Blic.

(SzILSV, 15.11.2019)




Izjave | Nedelja, 01. 04. 2012. | Komentara: 1

Tragedija u Kontrastu mora da otvori neka pitanja

NOVI SAD – Tragedija u diskoteci "Kontrast" moraće da otvori mnoga pitanja, jer je ovo nije prvi put da se dešavaju ovakvi požari, pa treba utvrditi da li postoji neka sistemska greška, izjavio je danas predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović.
Izjave | Nedelja, 01. 04. 2012. | Komentara: 0

Vojvodini da ostane ono što se ovde zaradi

NOVI SAD – Odgovarajući na pitanje koju infrastrukturnu investiciju obećava građanima Vojvodine ukoliko dođe na vlast, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je u emisiji „Politbiro“ na RTV 1, da LSV nema običaj da unapred obećava građankama i građanima Vojvodine  nešto što nije realno da se uradi.
Izjave | Subota, 31. 03. 2012. | Komentara: 1

LSV potpisala inicijativu Blica za departizaciju

NOVI SAD - List Blic danas je objavio da je Liga socijaldemokrata Vojvodine juče potpisala inicijativu tog lista o departizaciji državnih i javnih preduzeća i državne uprave.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook