Skupština APV treba da određuje politiku Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 31. 03. 2013. | Komentara: 0

Skupština APV treba da određuje politiku Vojvodine

NOVI SAD - Predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodina u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je da podržava inicijativu predsednika vojvođanske Skupštine Ištvana Pastora o pripremi platforme o prihodina Vojvodine o kojoj bi trebalo da se izjasni pokrajinski parlament.

LSV

On je za današnji Dnevnik ukazao i da je LSV i do sada insistirala na aktivnijoj ulozi Skupštine AP Vojvodine u definisanju politike Pokrajine.

- Skupština Vojvodine je predstavničko telo više od dva miliona građana i ona mora biti mesto gde se određuje politika Vojvodine koju Vlada APV treba da sprovodi. To, nažalost, nije bio slučaj u nekoliko poslednjih godina, kada su odluke donošene mimo parlamenta u unutarkoalicionim ili čak unutarstranačkim dogovorima - rekao je Branislav Bogaroški.

(BILSV, 31.03.2013)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.
Izjave | Subota, 20. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: U LSV nema konfuzije, vreme je za mlađe ljude

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u stranci nema konfuzije posle odlaska višegodišnjeg lidera.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook