Smena Pastora zavisi od njegovog ponašanja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 24. 12. 2014. | Komentara: 0

Smena Pastora zavisi od njegovog ponašanja

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Večernje novosti da će inicijativa za smenu predsednika Skupštine AP Vojvodine Ištvana Pastora zavisiti od njegovog daljeg ponašanja.

kostres

- Da li ćemo i kada aktivirati inicijativu za smenu Ištvana Pastora sa čela Skupštine isključivo zavisi od njegovog budućeg ponašanja, jer su do sada izdali koaliciju nekoliko puta - kazao je on.

A komentarišući incident i ponašanje poslanika Zorana Živkovića u Narodnoj skupštini, Bojan Kostreš koji je zamenik predsednika poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Republike Srbije za Kurir je ocenio da za takvo ponašanje ne postoji opravdanje.

- Ne postoji opravdanje za takvo ponašanje, koliko god da se ne slažemo. Kakvu poruku šaljemo građanima, da li će sledeći korak biti fizičko razračunavanje? - upitao je Kostreš.

U cilju štednje, političke stranke će 2015. godine dobiti oko trećinu novca manje, u skladu sa izmenama Zakona o finansiranju političkih aktivnosti. Bojan Kostreš je tim povodom za RTS rekao da je Liga jedna od retkih partija koja ili uopšte nije dužna ili ima neke minimalne dugove.

- Sigurno će to otežati naš rad i naše funkconisanje, ali kako je svima tako je i nama - rekao je Kostreš.

(BILSV, 24.12.2014)

 




Izjave | Subota, 14. 10. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Građani ne misle ništa dobro o naprednjacima

Komentarišući promociju novih članova Srpske napredne stranke, koji uglavnom dolaze iz sveta sporta i desnog bloka, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan kostreš kaže da svako ima pravo da se učlani kad hoće u koju god stranku.
Izjave | Sreda, 11. 10. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Odlaganje lokalnih izbora dokaz da SNS nije sigurna u pobedu u Novom Sadu

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš ocenio je da su gotovo sve lokalne samouprave u Vojvodini ostavljene za izbore na proleće. I to bi, kako kaže bilo fer, ako bi se uz te lokalne izbore organizovali i pokrajinski. 
Izjave | Ponedeljak, 18. 09. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Šešeljev generalni sekretar i radikalska perjanica se ne mogu pobediti populizmom i nacionalizmom

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da su sada drugačije okolnosti nego 5. oktobra 2000. godine i da bi, svakako, opozicija prvo trebala da pobedi na izborima, pa tek onda da je, ukoliko za time bude bilo potrebe, brani na ulici.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook