Tepić: Sportski talenti su prioritet

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 01. 04. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Sportski talenti su prioritet

NOVI SAD - Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu stipendiraće ove godine 50 mladih sportista uzrasta od 14 do 20 godina. Njima je juče u svečanoj sali Sportskog saveza Vojvodine, pokrajinska sekretarka za sport i omladinu, Marinika Tepić, uručila ugovore o stipendiranju u 2016. godini.

 
- Drago mi što ovde vidim buduće zvezde vojvođanskog sporta, jer su se mnogi naši prošli stipendisti već našli među najboljim mladim sportistima u Evropi i svetu. Koristim ovu priliku i da pohvalim stručne komisije nadležnih saveza na odličnom prepoznavanju talenata - kazala je Tepić.
 
Ona je objasnila da će ovi sportisti tokom cele godine dobijati stipendiju u iznosu od 18 hiljada dinara, navodeći da će kontinuirana podrška unapređenju rada sa mlađim kategorijama biti prioritet resornog sekretarijata i ubuduće.
 
- Nisu stipendije jedini način na koji smo tokom ovih godina podržavali mlade sportiste i njihove trenere, već i kroz niz drugih programa i projekata, pa mi je zato puno srce što sam imala čast da većinu mladih ljudi koji danas ovde sede upoznam na njihovim radnim mestima, na sportskim terenima - dodala je pokrajinska sekretarka.

(BILSV, 01.04.2016)



Izjave | Ponedeljak, 17. 04. 2023. | Komentara: 0

Marton (LSV): Predsednik i premijerka etiketiraju novinare i gaze slobodu medija

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da su pretnje novinarima nedopustive, pogotovo od strane predsednika republike i premijerke.

Izjave | Subota, 08. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da nikada nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Komentarišući izjavu narodnog poslanika DS-a Srđana Milivojevića da Nikola Tesla danas ne bi mogao da očitava strujomere bez članske karte SNS, Kostreš je rekao da to nije daleko od istine.
Izjave | Četvrtak, 06. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Srbija ne treba da se bavi Crnom Gorom, nego da rešava svoje probleme i ubrza evropske integracije

Komentarišući predsedničke izbore u Crnoj Gori, na kojima je Jakon Milatović pobedio doskorašnjeg predsednika crnogorske države Mila Đukanovića, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je istakao da je Milatović pobedio voljom građana. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook