Tepić: Sportski talenti su prioritet

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 01. 04. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Sportski talenti su prioritet

NOVI SAD - Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu stipendiraće ove godine 50 mladih sportista uzrasta od 14 do 20 godina. Njima je juče u svečanoj sali Sportskog saveza Vojvodine, pokrajinska sekretarka za sport i omladinu, Marinika Tepić, uručila ugovore o stipendiranju u 2016. godini.

 
- Drago mi što ovde vidim buduće zvezde vojvođanskog sporta, jer su se mnogi naši prošli stipendisti već našli među najboljim mladim sportistima u Evropi i svetu. Koristim ovu priliku i da pohvalim stručne komisije nadležnih saveza na odličnom prepoznavanju talenata - kazala je Tepić.
 
Ona je objasnila da će ovi sportisti tokom cele godine dobijati stipendiju u iznosu od 18 hiljada dinara, navodeći da će kontinuirana podrška unapređenju rada sa mlađim kategorijama biti prioritet resornog sekretarijata i ubuduće.
 
- Nisu stipendije jedini način na koji smo tokom ovih godina podržavali mlade sportiste i njihove trenere, već i kroz niz drugih programa i projekata, pa mi je zato puno srce što sam imala čast da većinu mladih ljudi koji danas ovde sede upoznam na njihovim radnim mestima, na sportskim terenima - dodala je pokrajinska sekretarka.

(BILSV, 01.04.2016)



Izjave | Subota, 25. 03. 2023. | Komentara: 0

Podrška tužiteljkama je podrška normalnoj, demokratskoj i pristojnoj Srbiji

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za „Danas“ da je podrška tužiteljkama koje se bore za dostojanstvo svoje profesije i nezavisnost pravosuđa podrška normalnoj, demokratskoj i pristojnoj Srbiji.
Izjave | Sreda, 15. 03. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Ruski obaveštajci, proterani iz EU, nisu dobrodošli u Srbiju

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da otkriće Radija Slobodna Evropa da se u Srbiji nalaze ruske diplomate, proterane iz Evropske unije (EU) i povezane sa obaveštajnim službama pokazuje koliko je Srbija daleko od Evrope.
Izjave | Ponedeljak, 13. 03. 2023. | Komentara: 0

Bešlin: Ono što danas gledamo su konsekvence političkog ubistva Zorana Đinđića

Autoritarni poredak Aleksandra Vučića i sve ovo što danas gledamo kao antidemokratsku orijentaciju našeg društva, jesu konsekvence političkog ubistva Zorana Đinđića, ocenio je istoričar dr Milivoj Bešlin.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook