Vojvođanski front smeta i nacionalistima na vlasti i samoproklamovanoj opoziciji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 01. 07. 2019. | Komentara: 0

Vojvođanski front smeta i nacionalistima na vlasti i samoproklamovanoj opoziciji

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da Vojvođanski front smeta nacionalistima na vlasti, ali i „pravoj“ opoziciji. On u izjavi za Danas najavljuje skori sastanak Vojvođanskog fronta.

LSV

- Posle osvojenih 20 odsto u Novom Bečeju i pokušaja pančevačkog SNS da opstrukcijom spreči naš skup u Dolovu, očigledno je da ćemo i mi morati da povučemo određene poteze. Jasno je da Vojvođanski front smeta nacionalistima na vlasti ali i samoproklamovanoj pravoj opoziciji i da ćemo morati da im se u potpunosti suprotstavimo - kazao je Kostreš za rubriku „Koji je vaš sledeći potez“ lista Danas.

 (SzILSV, 01.07.2019)



Izjave | Utorak, 05. 06. 2012. | Komentara: 0

Nećemo se sastati sa Nikolić master Tomislavom

NOVI SAD - Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine neće učestvovati u sutrašnjim konsultacijama predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa delegacijom Demokratske stranke i njenih koalicionih partnera u vezi sa formiranjem vlade, izjavio je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Izjave | Utorak, 05. 06. 2012. | Komentara: 0

Najvažnije dogovoriti principe

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine u svakodnevnom je konktaktu sa predstavnicima Demokratske stranke u Novom Sadu, ali još nije dobila zvaničan poziv za pregovore o formiranju pokrajinske vlasti, rekao je danas Tanjugu zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 0

Nema saradnje sa četničkim vojvodom

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš izjavio je za „Dnevnik” da su poslanici LSV bojkotovali zakletvu Tomislava Nikolića jer ne mogu da ignorišu „činjenicu da se na mesto predsednika inauguriše čovek koji je više puta kršio pravila ponašanja i zaobilazio činjenice”.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook