Vučić se pobeđuje na izborima, ne tučom na ulici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 20. 11. 2019. | Komentara: 0

Vučić se pobeđuje na izborima, ne tučom na ulici

NOVI SAD - Komentarišući fotografiju Aleksandra Vučića sa psom, koju je predsednik Srbije objavio na Instagramu po povratku iz bolnice, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže da je važno da je Vučiću bolje i da „ćemo moći da ga pobedimo na izborima“. 

LSV

- Moji psi na mene deluju umirujuće i volim da provodim vreme sa njima. Zašto je on to uradio ne znam. Veoma često ne razumem poruke koje Aleksandar Vučić šalje biračima, ali biće da je to zato što smo mi veoma različiti po mnogo čemu. Važno je da je on bolje i da ćemo moći da ga pobedimo na izborima. To je jedini put kako ovo društvo može da krene dalje, a ne tučom na ulici... – kazao je Kostreš za Danas.

(SzILSV, 20.11.2019)




Izjave | Utorak, 27. 03. 2012. | Komentara: 0

Marton osudio spaljivanje zastave AP Vojvodine

ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, osudio je juče paljenje zastave AP Vojvodine u Zrenjaninu i podsetio je da je Ustavom Republike Srbije propisano da AP Vojvodina ima svoja obeležja i da je pokrajinska skupština legitimno propisala pravo na upotrebu pokrajinskog grba i zastave.
Izjave | Ponedeljak, 26. 03. 2012. | Komentara: 0

Nadležnosti Vojvodine su važnije od formalnog naziva

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas da je promena Ustava Srbije neophodan preduslov za bolji položaj Vojvodine.
Izjave | Ponedeljak, 26. 03. 2012. | Komentara: 0

Obezbediti investicije

NOVI SAD - Portparolka i kandiidatkinja Lige socijaldemokrata Vojvodine za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov, odgovarajući na pitanje „Koju investiciju obećavate Novosađanima ako budete na vlasti u gradu?“, novinaru emisije Politbiro koja se emituje na RTV-u odgovorila je da je prioritet bilo koje gradske vlasti izgradnja kanalizacione mreže u svim prigradskim naseljima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook