Zašto vlastima u Srbiji nije jasno da je Kosovo nezavisna država?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 05. 07. 2019. | Komentara: 0

Zašto vlastima u Srbiji nije jasno da je Kosovo nezavisna država?

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da mu nije jasno kako vlastima u Srbiji nije jasno da je Kosovo nezavisna država, te da ne smemo više glavu gurati u pesak i praviti se da je situacija drugačija.

LSV

- Nije mi više jasno, zaista, kako vlastima u Srbiji nije jasno da je Kosovo nezavisna država, odnosno da je priznata i od SAD i većine zemalja Evropske unije, kao i da se svi oni prema Kosovu ponašaju kao prema nezavisnoj državi. To je jednostavno činjenica, i mi ne možemo i ne smemo više gurati glavu u pesak i praviti se kao da je situacija drugačija – kazao je Kostreš za Danas komentarišući vest da su Albanija i Kosovo potpisali sporazum kojim se ujedinjuju diplomatska predstavništva.

 (SzILSV, 05.07.2019)



Izjave | Utorak, 05. 06. 2012. | Komentara: 0

Nećemo se sastati sa Nikolić master Tomislavom

NOVI SAD - Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine neće učestvovati u sutrašnjim konsultacijama predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa delegacijom Demokratske stranke i njenih koalicionih partnera u vezi sa formiranjem vlade, izjavio je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Izjave | Utorak, 05. 06. 2012. | Komentara: 0

Najvažnije dogovoriti principe

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine u svakodnevnom je konktaktu sa predstavnicima Demokratske stranke u Novom Sadu, ali još nije dobila zvaničan poziv za pregovore o formiranju pokrajinske vlasti, rekao je danas Tanjugu zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 0

Nema saradnje sa četničkim vojvodom

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš izjavio je za „Dnevnik” da su poslanici LSV bojkotovali zakletvu Tomislava Nikolića jer ne mogu da ignorišu „činjenicu da se na mesto predsednika inauguriše čovek koji je više puta kršio pravila ponašanja i zaobilazio činjenice”.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook