Jakovljev: Ne menjati pravila u izbornoj godini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 09. 07. 2015. | Komentara: 0

Jakovljev: Ne menjati pravila u izbornoj godini

NOVI SAD – Predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Dušan Jakovljev rekao je danas za RTV, komentarišući predlog izmene izbornog sistema koji je juče pokrajinskom parlamentu podnela Demokatska stranka, da će LSV svoj stav izneti tek nakon što se upozna sa sadržinom predloga, odnosno kada stranački organi zauzmu stav.

LSV

– Papir nam je poslat pre dva ili tri dana i nije bilo vremena da se upoznamo sa njegovom sadržinom. Čim se o tome bude raspravljalo na organima stranke, iznećemo svoj stav – istakao je Jakovljev. Dodao je i da je Liga svoj stav pokazala prošle godine, kada je predložila izmenu izbornog sistema, koja je i prihvaćena. Jakovljev je ocenio i da u izbornoj godini ne bi trebalo menjati izborna pravila, a na pitanje da li je predlagač konsultovao LSV pre jučerašnjeg podnošenja inicijative, Jakovljev je odgovorio odrečno.

(BILSV, 09. 07. 2015)




Saopštenja | Sreda, 03. 07. 2024. | Komentara: 0

Ekstremni desničar Arno Gujon krši zakone Srbije a Vlada ga nagrađuje novom funkcijom

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva nadležne organe da preispitaju rad Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, koju je do pre mesec dana vodio francuski ekstremni desničar sa našim pasošem Arno Gujon, i utvrdi njegovu odgovornost.
Izjave | Ponedeljak, 01. 07. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Postavljanjem Pahomija za mitropolita crkva uvredila svu decu i vernike

Unapređenjem Pahomija u mitropolita, Srpska pravoslavna crkva pokazala je koje vrednosti podržava, izdala je sve žrtve pedofilije i razočarala svoje vernike, kaže za Nova.rs advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik. 
Odbori LSV | Subota, 29. 06. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Građani se ne boje naprednjaka i njihovih zabrana

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva odgovornost lokalne vlasti u Kikindi, koja je sinoć zabranila održavanje festivala književnosti „Kikinda Short“, zbog, kako su naveli, „antisrpstva“ onih koji su predviđeni za govornike na festivalu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook