Jerkova će sazvati sednicu u zakonskom roku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 28. 08. 2012. | Komentara: 0

Jerkova će sazvati sednicu u zakonskom roku

NOVI SAD – Predsednica Skupštine Novog Sada Aleksandra Jerkov sazvaće sednicu gradskog parlamenta "u zakonskom roku", saopšteno je danas iz te institucije.

Aleksandra Jerkov

– Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov će u zakonom predviđenom roku, na osnovu dogovora sa koalicionim partnerima, sazvati sednicu Skupštine grada Novog Sada po predloženom dnevnom redu – piše u saopštenju. Dodaje se da je danas u službi Skupštine grada, na zahtev 34 odbornika, podneta inicijativa za smenu predsednice Aleksandre Jerkov, zatim zamenice predsednice Skupštine grada, gradonačelnika Novog Sada, zamenika gradonačelnika i članova Gradskog veća, sekretara i zamenika sekretara skupštine. Podneti su i zahtevi za smenu predsednika, zamenika predsednika i članova Komisije za kadrovska, administrativna i mandatno-imunitetna pitanja, predsednika, zamenika predsednika i članova Gradske izborne komisije, kao i za smenu direktora javnih i komunalnih preduzeća, ističe se u saopštenju.

(BILSV, 28. 08. 2012.)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook