Vesti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 13. 07. 2012. | Komentara: 1

Jerkova posetila Sigurnu žensku kuću

NOVI SAD – Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov istakla je danas tokom posete Sigurnoj ženskoj kući, da će insistirati na uspostavljanju mreže svih nadležnih ustanova - policije, sudova, Centra za socijalni rad, zdravstvenih ustanova - na način da sve one budu upoznate sa slučajem nasilja nad ženama, bez obzira kojoj se od pomenutih institucija žena, žrtva nasilja, obrati.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:
Nedelja, 15. 07. 2012.
Draga Balan

Dobro je sto postoje sigurne kuce za zene i decu nego ja imam drugacije mesljenje za resenje ovog problema da se naprave korektivni centri gde bi boravili agresivci kojima bi se odredilo trajanje boravka i kazna na osnovu ucunjenog prekrsaja u vidu dana na radu u okviru gradske cistoce,kanalizacije,ciscenje i kopanje kanala tek bi tada videli neko poboljsanje!!!!

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook