Još jedan dokaz kako funkcioniše većina u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 24. 11. 2012. | Komentara: 0

Još jedan dokaz kako funkcioniše većina u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je za Radio-televiziju Vojvodine da on nema zvaničnu informaciju da je Svetlana Đajić u redovima Srpske napredne stranke.

Aleksandar Marton

- Mi smo vrlo jasno čuli šta je ona u utorak u LSV izjavila o politici SNS i izdaji nekih principa zbog kojih se pre četiri godine učlanila u SNS. Po meni, posredi je vođenje politike na isti način kako je vođena u julu mesecu kada je SNS došla na vlast u Zrenjaninu, a svi znamo kako je došla – rekao je Marton. On je za današnji Dnevnik izjavio da se Đajićeva na to odlučila jer je bila izložena ogromnim pritiscima.

- Ona je, međutim, i dalje član LSV-a jer se zvanično nije iščlanila iz stranke. Ovo je još jedan dokaz kako funkcioniše skupštinska većina u Zrenjaninu, koja je neprirodna – kazao je Aleksandar Marton.

(BILSV, 24.11.2012)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook