Košarkaši zaslužili Spartakovu nagradu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 25. 10. 2012. | Komentara: 0

Košarkaši zaslužili Spartakovu nagradu

NOVI SAD – Potpredsednica Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević ocenila je danas za NS Reporter da je Skupština grada Novog Sada trebalo da Oktobarskom nagradom ili Novembarskom poveljom oda počast sjajnim novosadskim košarkašima, reprezentativcima Srbije, koji su letos u Atini, na Svetskom prvenstvu u Stritbolu osvojili zlatnu medalju.

MAja Sedlarević

Kako je navela, žao joj je što se ni jedno gradsko udruženje niti institucija nisu setili da ih na vreme predlože, zbog čega ni komisija nije bila formalno u prilici da im priznanje dodeli.
– Pratila sam prepisku koja je tim povodom vođena, ali tad je već bilo kasno da se nešto učini jer su prošli rokovi. Zato se nadam da će naši košarkaši ove godine dobiti Spartakovu nagradu jer je sasvim sigurno zaslužuju – istakla je Sedlarevićeva.

(BILSV, 25. 10. 2012.)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook