Kostreš: Samo Vojvođani mogu da obezbede dobar život u Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Samo Vojvođani mogu da obezbede dobar život u Vojvodini

Nakon desetine mesta u kojima su prezentovali program „Na ravne časti“, Vojvođani su u Žablju i na završnom skupu u Novom Sadu pozvali građane da u nedelju izađu na izbore i glasaju za listu broj 13 - Vojvođani

Novi Sad, 14. decembar 2023 - Kandidati izborne liste Vojvođana prethodnih nedelja obišli su desetine mesta Vojvodine, a turneja predstavljanja programa „Na ravne časti“ završena je centralnim skupom u Novom Sadu, najvećem gradu i administrativnom sedištu Vojvodine. Okupljenim građanima su se obratili kandidati Vojvođana Saša Šućurović, Maja Mrnuštik, Đokica Dobanovački, Olena Papuga, Robert Kolar, te nosilac liste, predsednik Vojvođana LSV, Bojan Kostreš.

Sa okupljenima su kandidati razgovarali o važnosti prava nacionalnih manjina, potrebi za većim ulaganjima u poljoprivredu, o tome da Vojvodina mora da se gradi, poboljša stanje u zdravstvenom sistemu, spreči odlazak mladih... Predsednik Vojvođana LSV Bojan Kostreš istakao je da više od 700.000 građana Vojvodine i dalje nema pijaću vodu i da to mora da se promeni.

- Mi ne želimo obećanja, nego rešenja, a rešenja će biti ako se Srbija decentralizuje i Vojvodini obezbedi nadležnosti da sama odlučuje o bitnim stvarima za njen razvoj, koje joj i pripadaju u skladu sa statusom autonomne pokrajine koji ima. Tek tada ćemo u rukama imati prave alate koji mogu da poboljšaju stanje u Vojvodini - zaključio je nosilac liste Bojan Kostreš i pozvao sve Vojvođanke i Vojvođane da ove nedelje izađu u što većem broju i podrže listu broj 13, Vojvođane.



Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook