Kostreš: Samo Vojvođani mogu da obezbede dobar život u Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Samo Vojvođani mogu da obezbede dobar život u Vojvodini

Nakon desetine mesta u kojima su prezentovali program „Na ravne časti“, Vojvođani su u Žablju i na završnom skupu u Novom Sadu pozvali građane da u nedelju izađu na izbore i glasaju za listu broj 13 - Vojvođani

Novi Sad, 14. decembar 2023 - Kandidati izborne liste Vojvođana prethodnih nedelja obišli su desetine mesta Vojvodine, a turneja predstavljanja programa „Na ravne časti“ završena je centralnim skupom u Novom Sadu, najvećem gradu i administrativnom sedištu Vojvodine. Okupljenim građanima su se obratili kandidati Vojvođana Saša Šućurović, Maja Mrnuštik, Đokica Dobanovački, Olena Papuga, Robert Kolar, te nosilac liste, predsednik Vojvođana LSV, Bojan Kostreš.

Sa okupljenima su kandidati razgovarali o važnosti prava nacionalnih manjina, potrebi za većim ulaganjima u poljoprivredu, o tome da Vojvodina mora da se gradi, poboljša stanje u zdravstvenom sistemu, spreči odlazak mladih... Predsednik Vojvođana LSV Bojan Kostreš istakao je da više od 700.000 građana Vojvodine i dalje nema pijaću vodu i da to mora da se promeni.

- Mi ne želimo obećanja, nego rešenja, a rešenja će biti ako se Srbija decentralizuje i Vojvodini obezbedi nadležnosti da sama odlučuje o bitnim stvarima za njen razvoj, koje joj i pripadaju u skladu sa statusom autonomne pokrajine koji ima. Tek tada ćemo u rukama imati prave alate koji mogu da poboljšaju stanje u Vojvodini - zaključio je nosilac liste Bojan Kostreš i pozvao sve Vojvođanke i Vojvođane da ove nedelje izađu u što većem broju i podrže listu broj 13, Vojvođane.



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook