Kostreš: Vreme je da ponudimo vrednosnu i političku alternativu Vučiću i njegovim saveznicima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 28. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Vreme je da ponudimo vrednosnu i političku alternativu Vučiću i njegovim saveznicima

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio jie da je najava Ivice Dačića da će obilaznica oko Beograda poneti ime Milutina Mrkonjića u skladu sa svime što nam se događa, te da je pitanje dana kada će rehabilitovati Slobodana Miloševića.

LSV

- Pitanje je dana kada će početi sa rehabilitacijom Slobodana Miloševića i njegove politike pošto su zločince iz Drugog svetskog rata uglavnom rehabilitovali, a od Ratka Mladića svako malo prave idola. Dokle god se organizovano ne pobunimo i ne ponudimo vrednosnu i političku alternativu Aleksandru Vučiću i njegovim saveznicima, ovakve i slične stvari će nam se dešavati. Zato je LSV i pružila ruku saradnje svim proevropskim i građanskim organizacijama – rekao je Kostreš za Danas.

(SzILSV, 28.11.2022)



Izjave | Utorak, 06. 09. 2011. | Komentara: 0

Jovanović šalje Dačiću fotografije redova ispred šalter sala u Novom Sadu

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović pozvao je danas ministra unutrašnjih poslova Srbije Ivicu Dačića da reši problem velikih gužvi ispred šalter sala Policijske uprave Novi Sad, na Bulevaru oslobođenja i Bulevaru kralja Petra I
Izjave | Utorak, 06. 09. 2011. | Komentara: 0

Zaustaviti dalje ekonomsko poniženje Vojvodine

ZRENJANIN - Aleksandar Marton, potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, podsetio je na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare GrO LSV u Zrenjaninu na značaj usvajanja Zakona o vraćanju imovine i izvornih prihoda, kojima će se, kako je istakao, sprečiti dalje ekonomsko poniženje Vojvodine, koje se toleriše već 20 godina.
Izjave | Utorak, 06. 09. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Maksimum kompromisa

NOVI SAD - Predsednik Radne grupe za izradu Nacrta zakona i zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za list Danas da je postigao značajne napretke u suočavanju stavova s predstavnicima koalicionih partnera u vezi sa imovinom koja treba da pripadne AP Vojvodini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook