Lažni patriota Vulin ponovo pali vatre na Balkanu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 19. 06. 2021. | Komentara: 0

Lažni patriota Vulin ponovo pali vatre na Balkanu

Novi Sad, 19. jun 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine oštro osuđuje zahtev ministra unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandra Vulina, da se poslanicima Skupštine Crne Gore, koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici, zabrani ulazak u Srbiju.

LSV

Od Aleksandra Vulina, portparola JUL-a i Mirjana Marković, navikli smo na sve i svašta.

Jasno je da se radi o lažnom patrioti, ali  i lažnom padobrancu, lažnom vojniku,  lažnom policajcu, lažnom levičaru. Vulin je laž po sebi! On svoje lične komplekse leči oblačenjem maskirnih uniformi i potpirivanjem nacionalističkih vatri.

Vulin to radi u celom regionu. Jedan dan je to Hrvatska, drugi dan Bosna i Hercegovina, a danas je na redu Crna Gora.

Lažni patriota Vulin optužuje poslanike crnogorskog parlamenta samo zato što su ispoštovali presude Međunarodnog suda za ratne zločine u Hagu.

Taj sud je osnovan rezolucijom Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija i njegove presude su obavezujuće za sve članice UN. Kako za Crnu Goru, tako i za Srbiju.

Ne očekujemo od portparola Mirjana Marković ništa dobro, ali tražimo od poslanike Narodne skupštine Republike Srbije da usvoje deklaraciju koju su izglasale njihove kolege iz Crne Gore i pokažu da Srbija poštuje Ujedinjene nacije i pripada civilizovanom svetu.

Nenad Čanak
predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook