LSV čestitala španskim i katalonskim prijateljima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2019. | Komentara: 0

LSV čestitala španskim i katalonskim prijateljima

Novi Sad, 30. april 2019 - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je čestitke predsednici Španske socijalističke radničke partije Kristini Narbona i predsedniku Republikanske levice Katalonije Oriolu Junkerasu povodom njihovih uspeha na izborima u Španiji.

LSV

- Kao što ste sami istakli, uspeh PSOE je ne samo uspeh za vašu partiju, već uspeh i za sve socijaldemokrate u Evropi. U teškim vremenima za sve socijaldemokrate i socijaliste u Evropi, uspeli ste da ostvarite veliki upseh i time dokažete da se borba i doslednost isplate – naveo je Čanak u čestitki Kristini Narbona. 

U pismu Junkerasu lider LSV je istakao da je uspeh koji je ostvarila njegova stranka dokaz da se borba za Kataloniju, kroz doslednost, upornost i veru - isplati. 

- Vi ste ponos i veliki podstrek za mnoge partije širom Evrope koje dele iste ili slične ideje. Ovaj rezultat je i opomena da se politički pritisci, hapšenja i zatvaranja političkih neistomišljenika nikada ne isplate – zaključio je Nenad Čanak.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Najave | Sreda, 10. 10. 2012. | Komentara: 0

Čanak zakazao Deveti kongres LSV

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak zakazao je stranački kongres. Time je označio početak izbornih radnji za izborni kongres.
Događaji | Utorak, 09. 10. 2012. | Komentara: 0

Grujić: RTV poseban brend

NOVI SAD – Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić naglasio je, prilikom današnje posete Radio-televiziji Vojvodine da ovaj medij vidi kao partnera i saradnika sa Pokrajinskim sekretarijatom za kulturu i javno informisanje, jer, kako je rekao, "pokrajinska vlada podržava i pomaže u njegovom radu, naročito sada kada je vidno poboljšanje u informativnim emisijama, vestima i samoj programskoj shemi".
Događaji | Utorak, 09. 10. 2012. | Komentara: 0

Uručene novčane nagrade sportistima

Novi Sad, 9. oktobar 2012. - Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu svečano je uručila novčane nagrade sportistima i trenerima sa teritorije AP Vojvodine, osvajačima medalja na velikim međunarodnim takmičenjima u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook