LSV na konferenciji o energetskoj održivosti u Evropskoj uniji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 30. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV na konferenciji o energetskoj održivosti u Evropskoj uniji

Novi Sad, 30. novembar 2022 - Član Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Mlađan Malešević učestvuje na konferenciji Energetska održivost u Evropskoj Uniji „Od energetske krize do suvereniteta i autonomije“, koja se održava u Rijeci.

LSV

Konferenciju organizuju Evropska slobodna alijansa i Lista za Rijeku. Cilj ovog skupa je podizanje svesti o energetskim potrebama i tome kako različita područja mogu da doprinesu energetskoj održivosti.

Malešević će učesnike konferencije upoznati sa posledicama ruske agresije po energetsku stabilnost u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini.

Konferenciji će prisustvovati predstavnici brojnih evropskih regiona.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Izjave | Utorak, 27. 09. 2011. | Komentara: 0

Utvrditi odgovornost za sramno otkazivanje sednice Skupštine AP Vojvodine

NOVI SAD - Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine uputila je juče pismo predsedniku skupštine Šandoru Egerešiju u kojem od njega traži da zakaže hitnu sednicu pokrajinskog parlamenta na kojoj bi se utvrdilo kako je došlo do otkazivanja sednice zakazane za 12. septembra
Odbori LSV | Utorak, 27. 09. 2011. | Komentara: 0

Protiv najavljenog poskupljenja vode u Rumi

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Ruma najoštrije se protivi novom zahtevu uprave JP "Vodovod" da se poveća cena vode u rumskoj opštini. Kako se navodi u saopštenju tog odbora, u najnovijem zahtevu JP "Vodovod" koji je upućen SO Ruma
Odbori LSV | Utorak, 27. 09. 2011. | Komentara: 0

Vraćanje imovine od velikog značaja za sve građanke i građane Vojvodine

ZRENJANIN - Predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Dragan Nedeljkov na današnjoj konferencji za novinare istakao je da je Zakon o javnoj svojini koji je Narodna skupština Republike Srbije juče usvojila, od velikog značaja za sve građanke i građane. Prema njegovim rečima, pomenuti zakon nije donet na insistiranje EU.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook