LSV odavno pokazala interesovanje za rešavanje problema

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 16. 09. 2014. | Komentara: 0

LSV odavno pokazala interesovanje za rešavanje problema

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je za Dnevnik da je delegacija LSV sprečena da učestvuje na konsultacijama sa predsednikom Saveza vojvođanskih Mađara Ištvanom Pastorom.

LSV

– Naš predsednik Nenad Čanak obavestio je Pastora o tome, ali ćemo se odazvati razgovorima neki drugi dan – rekao je Bogaroški i dodao da su ligaši zainteresovni za rešavanje političkih problema u Vojvodini, te će, na osnovu zapisnika sa konsultacija Pastora i ostalih stranaka i mera koje su dogovorene na tom sastanku, i LSV podneti svoje predloge.

U izjavi za Politiku Bogaroški je precizirao da je LSV zainteresovana za razgovore i rešavanje problema, za šta je još letos iskazala interesovanje na zajedničkom sastanku sa SVM-om i DS-om. On je istakao da će se Liga odazvati pozivu u nekom drugom terminu za koji će imati dostavljen dnevni red sa predlozima zaključaka.

 (BILSV, 16.09.2014)



Saopštenja | Petak, 10. 05. 2024. | Komentara: 0

Napad na profesora škole u Bačkoj Palanci posledica ćutanja države

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Vladu Republike Srbije da pod hitno donese propise i mere koje će garantovati bezbednost prosvetnim radnicima.
Odbori LSV | Petak, 10. 05. 2024. | Komentara: 0

Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad predala listu

Simbolično, u danu u kom se podsećamo na vrednosti mira, solidarnosti i saradnje – na Dan pobede nad fašizmom, koalicija „Udruženi za slobodan Novi Sad“ predala je listu za učešće na lokalnim izborima u Novom Sadu 2. juna. 
Odbori LSV | Utorak, 07. 05. 2024. | Komentara: 0

Udruženi za slobodan Novi Sad

Ostavili smo različitosti po strani i pronašli zajedničke interese ključne za naš Novi Sad. Ujedinili smo se u široku koaliciju „Udruženi za slobodan Novi Sad“ kako bismo postigli ono najvažnije – promenu nezapamćeno štetne vlasti u našem gradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook