LSV - VOJVOĐANI: Naši odbornici izabrani u veliki broj lokalnih skupština

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 03. 06. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Naši odbornici izabrani u veliki broj lokalnih skupština

Novi Sad, 3. jun 2024 - Na proteklim lokalnim izbora, odbornički kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI osvojilii su mandate u brojnim lokalnim skupštinama.

LSV

Nažalost, nefer izborni uslovi, drastične nepravilnosti, pritisci i nezakonite radnje, kao i kampanja bojkota pojedinih beogradskih političkih partija i dela društvene elite, dovele su do potpune zbunjenosti biračkog tela, te je izlaznost na izbore bila veoma niska.

Opozicione partije u Vojvodini imaju mnogo veći glasački potencijal, ali ova prilika nije iskorištena.

Izabrani odbornici LSV – VOJVOĐANI učiniće sve da se izbore za poštovanje principa demokratije u skupštinama gradova i opština, te da nametnu potrebu debate o decentralizaciji, rešavanju pitanja neispravne pijaće vode, lošeg kvaliteta vazduha, položaja sela, odlaska mladih i funkcionisanju zdravstvenog i obrazovnog sistema na nivou lokalne samouprave.

Glas Vojvodine mora da se čuje!

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook