LSV zbog Jamenčana napustila sednicu SO Šid

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 03. 10. 2014. | Komentara: 0

LSV zbog Jamenčana napustila sednicu SO Šid

ŠID - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine Šid napustila je današnju vanrednu sednicu Skupštine opštine Šid sazvanu po hitnom postupku.

LSVOdbornici LSV su demonstrativno napustili salu, nakon što delegaciji stanovnika čije su kuće proletos poplavljene u Jameni, koja je danas došla u Šid nezadovoljna što im se niko od opštinskih funkcionera ne obraća i ne rešava njihove probleme, nije dozvoljeno da prisustvuje toj sednici.

- Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine Šid su u više navrata tražili od Skupštine da se predstavnicima iz Jamene dozvoli prisustvovanje i javno obraćanje, ali do toga nije došlo. Na sednici Skupštine opštine je bilo prisutno i privatno obezbeđenje koje je bilo zaduženo da spreči Jamenčane da uđu u salu. Na odborničko pitanje predsednika odborničke grupe LSV zbog čega im se ne dopušta ulazak, rečeno je da će odgovor dobiti u pisanoj formi u roku od 15 dana – navodi se u saopštenju Opštinskog odbora LSV Šid.
 
(BILSV, 03.10.2014)



Saopštenja | Petak, 10. 05. 2024. | Komentara: 0

Napad na profesora škole u Bačkoj Palanci posledica ćutanja države

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Vladu Republike Srbije da pod hitno donese propise i mere koje će garantovati bezbednost prosvetnim radnicima.
Odbori LSV | Petak, 10. 05. 2024. | Komentara: 0

Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad predala listu

Simbolično, u danu u kom se podsećamo na vrednosti mira, solidarnosti i saradnje – na Dan pobede nad fašizmom, koalicija „Udruženi za slobodan Novi Sad“ predala je listu za učešće na lokalnim izborima u Novom Sadu 2. juna. 
Odbori LSV | Utorak, 07. 05. 2024. | Komentara: 0

Udruženi za slobodan Novi Sad

Ostavili smo različitosti po strani i pronašli zajedničke interese ključne za naš Novi Sad. Ujedinili smo se u široku koaliciju „Udruženi za slobodan Novi Sad“ kako bismo postigli ono najvažnije – promenu nezapamćeno štetne vlasti u našem gradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook