LSV Zrenjanin: Čedi želimo da nekada ima bar jednog odbornika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 22. 02. 2014. | Komentara: 0

LSV Zrenjanin: Čedi želimo da nekada ima bar jednog odbornika

ZRENJANIN, 22. februar – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin pozdravlja još jedan dolazak Čedomira Jovanovića u Zrenjanin i Vojvodinu, između poseta Himalajima i drugim ekskluzivnim destinacijama.

LSVPred svake izbore, Čedomir Jovanović dolazi da poruči kako mu trebaju glasovi i da nas uči šta je autonomija Vojvodine i kako se za nju treba boriti.

Na taj način mu je redovno uspevalo da nijednom ne pređe cenzus u Zrenjaninu, jer nama ne trebaju vatreni govori proroka iz Beograda, nego ljudi koji će se iz Vojvodine boriti za vojvođanske interese.

Posebne pozdrave mu šalje 11 odbornika i odbornica naše odborničke grupe u Zrenjaninu, kao i pet pokrajinskih poslanika iz Zrenjanina sa željom da nekada i LDP ima barem jednog odbornika ili poslanika.

Mada, s obzirom na odnos prema Zrenjaninu i Vojvodini koji ima nakon svakih izbora, on bi i tog jednog odbornika zaboravio.

Gradski odbor LSV
Zrenjanin



Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Istorijski revizionizam je opasan za budućnost regiona

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI smatra da je nazivati ustaše i domobrane NDH „hrvatskom vojskom“, kako su to učinili HRT i ministar Vlade RH povodom komemoracije u Blajburgu u maju 2024. godine, opasni istorijski revizionizam i poistovećivanje Hrvata i Hrvatske sa zločinima NDH. 

Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: 2. juna izađi i glasaj za POBEDU!

Drugog juna nam predstoje lokalni izbori. Važno je da na njih izađemo jer su oni velika šansa da oslabimo, a u mnogim mestima i pobedimo korumpirani naprednjački režim.
Iz medija | Ponedeljak, 20. 05. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Pobeda opozicije u Novom Sadu ozbiljno bi uzdrmala naprednjačku vlast

Član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik izjavio je da postoji veza između predstojećih izbora i dovođenja novog rukovodstva Pokrajinske vlade, na čijem čelu je sada Maja Gojković, a jedna od njenih zamenica Sandra Božić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook