LSV Zrenjanin: Čedi želimo da nekada ima bar jednog odbornika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 22. 02. 2014. | Komentara: 0

LSV Zrenjanin: Čedi želimo da nekada ima bar jednog odbornika

ZRENJANIN, 22. februar – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin pozdravlja još jedan dolazak Čedomira Jovanovića u Zrenjanin i Vojvodinu, između poseta Himalajima i drugim ekskluzivnim destinacijama.

LSVPred svake izbore, Čedomir Jovanović dolazi da poruči kako mu trebaju glasovi i da nas uči šta je autonomija Vojvodine i kako se za nju treba boriti.

Na taj način mu je redovno uspevalo da nijednom ne pređe cenzus u Zrenjaninu, jer nama ne trebaju vatreni govori proroka iz Beograda, nego ljudi koji će se iz Vojvodine boriti za vojvođanske interese.

Posebne pozdrave mu šalje 11 odbornika i odbornica naše odborničke grupe u Zrenjaninu, kao i pet pokrajinskih poslanika iz Zrenjanina sa željom da nekada i LDP ima barem jednog odbornika ili poslanika.

Mada, s obzirom na odnos prema Zrenjaninu i Vojvodini koji ima nakon svakih izbora, on bi i tog jednog odbornika zaboravio.

Gradski odbor LSV
Zrenjanin



Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook