LSV: Batinaši u džipovima nas neće pokolebati! Podrška poljoprivrednicima!

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Utorak, 16. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Batinaši u džipovima nas neće pokolebati! Podrška poljoprivrednicima!

Novi Sad, 16. maj 2023 - Liga socijaldemorkata Vojvodine snažno podržava najavljeni protest poljoprivrednika i zahteva od vlasti da prestanu pritisci i pretnje paorima koji su zabeleženi poslednjih dana. Batinaši u džipovima koji prete paorima samo su izraz slabosti i kukavičluka naprednjačke vlasti.

LSV

SNS poručujemo da je krajnje vreme da se zaustavi jer je na građane koji šetaju protiv nasilja poslao autobuse, dok je na naše paore koji hrane Srbiju poslala džipove.

Vlada već godinama vodi katastrofalnu agrarnu politiku. Otkupna cena poljoprivrednih proizvoda je veoma niska, subvencije su i deset puta niže nego u zemljama regiona koje su članice Evropske unije.

Sa druge strane, cena dizel goriva je viša nego u regionu.

Kabinet Ane Brnabić je gluv i slep na probleme poljoprivrednika i njima nije ostalo ništa nego da izađu na ulice i iskažu protest.

Građani Srbije će im pružiti punu podršku.

Aleksandar Marton
Portparol
Lige socijaldemokrata VojvodineOdbori LSV | Četvrtak, 21. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Novi Sad da dobije svoj Central park u zoni ispod novog mosta

Novi Sad je dobio titulu „Evropski grad šuma 2023“ i ova vest bi služila na ponos svih građana Novog Sada kada bi je stvarnost i činjenice na terenu potvrđivale!
Odbori LSV | Sreda, 20. 09. 2023. | Komentara: 0

Zahtevamo besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva od predstavnika gradske vlasti da obezbede besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu.
Saopštenja | Utorak, 19. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Skupština Vojvodine pod hitno da održi sednicu na temu zabrane izvoza voća i povrća u Evropsku uniju

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće hitno zakazivanje sednice Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine na temu problema zabrane izvoza poljoprivrednih proizvoda iz Srbije u zemlje Evropske unije zbog prisutva zabranjenih hemijskih supstanci.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook