LSV: Batinaši u džipovima nas neće pokolebati! Podrška poljoprivrednicima!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 16. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Batinaši u džipovima nas neće pokolebati! Podrška poljoprivrednicima!

Novi Sad, 16. maj 2023 - Liga socijaldemorkata Vojvodine snažno podržava najavljeni protest poljoprivrednika i zahteva od vlasti da prestanu pritisci i pretnje paorima koji su zabeleženi poslednjih dana. Batinaši u džipovima koji prete paorima samo su izraz slabosti i kukavičluka naprednjačke vlasti.

LSV

SNS poručujemo da je krajnje vreme da se zaustavi jer je na građane koji šetaju protiv nasilja poslao autobuse, dok je na naše paore koji hrane Srbiju poslala džipove.

Vlada već godinama vodi katastrofalnu agrarnu politiku. Otkupna cena poljoprivrednih proizvoda je veoma niska, subvencije su i deset puta niže nego u zemljama regiona koje su članice Evropske unije.

Sa druge strane, cena dizel goriva je viša nego u regionu.

Kabinet Ane Brnabić je gluv i slep na probleme poljoprivrednika i njima nije ostalo ništa nego da izađu na ulice i iskažu protest.

Građani Srbije će im pružiti punu podršku.

Aleksandar Marton
Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook