Marton: Boško Obradović širi mržnju i strah

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 20. 02. 2020. | Komentara: 0

Marton: Boško Obradović širi mržnju i strah

ZRENJANIN - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton najoštrije je osudio lidera Dveri Boška Obradovića zbog njegovih rasističkih stavova prema migrantima i dodao da je reč o političaru koji širi mržnju i strah.

LSV

- Političari koji šire strah i mržnju su nešto najgore na političkoj sceni. Njihova rezultati su jasno vidljivi u ludilu Drugog svetskog rata i pokoljima u bivšoj Jugoslaviji devedesetih godina. Svako normalan mora da osudi one koji na ovaj način plaše i pozivaju na mržnju - napisao je Marton na Tviteru.

On je reagovao povodom izjava i „eksperimenta“ Boška Obradovića kojim je „dokazivao“ da migranti „prljaju“ Srbiju.

(SzILSV,20.02.2020)




Saopštenja | Četvrtak, 06. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš uputio telegram ambasadorima povodom 80. godišnjice savezničkog isrkcavanja u Normandiju

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš uputio je, povodom 80. godišnjice iskrcavanja savezničkih trupa na obale Normandije, telegram ambasadorima Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske, Kanade, Australije, Belgije, Češke, Slovačke, Holandije, Grčke, Poljske i Norveške.

Saopštenja | Utorak, 04. 06. 2024. | Komentara: 0

Grad uništava njive, a vlast kupuje nepotrebne avione i rakete

Jučerašnje nevreme, praćeno gradom, koje je zahvatilo delove Vojvodine, a u kom su najviše stradali Bačka Palanka i Temerin, govori da su sve priče o morednizaciji sistema protovgradne zaštite bile samo propagandne poruke Srpske napredne stranke.
Saopštenja | Ponedeljak, 03. 06. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Naši odbornici izabrani u veliki broj lokalnih skupština

Na proteklim lokalnim izbora, odbornički kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI osvojilii su mandate u brojnim lokalnim skupštinama.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook