Marton: LSV dostavila preporuke za poboljšanje izbornih uslova

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Sreda, 04. 09. 2019. | Komentara: 0

Marton: LSV dostavila preporuke za poboljšanje izbornih uslova

NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da će LSV učestvovati na četvrtom razgovoru vlasti i opozicije o izbornim uslovima na Fakultetu političkih nauka. On je naveo da je Liga i ranije isticala važnost razgovora vlasti i opozicije.

LSV

- Činjenica je da moramo popraviti trenutno stanje izbornih uslova, ali smo takođe isticali da je njima pre svega mesto u institucijama sistema, u Narodnoj skupštini. Što se tiče našeg viđenja, očekivali smo više od ovih sastanaka - rekao je Marton.

Marton je kazao da je i LSV dostavila određene preporuke koje mogu da doprinesu poboljšanju izbornih uslova.
(SzILSV, 04.09.2019)
Izjave | Ponedeljak, 05. 07. 2021. | Komentara: 0

Građani Vojvodine trpe zbog nerešavanja pitanja Kosova

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak upravo se vratio iz Prištine i kaže da je iz razgovora sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem stekao utisak da se očekuje da Srbija počne da popušta. On je u izjavi za NewsMax Adria televiziju rekao da nije išao kao bilo čiji izaslanik, već da bi video kakva je situacija na Kosovu, koja se koristi kao alibi da se ne priča o Vojvodini.
Iz medija | Nedelja, 04. 07. 2021. | Komentara: 0

Moramo razgovarati i videti šta nas okuplja, a ne šta nas deli

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine(LSV) Nenad Čanak nema problem s tim da javno iznese svoj stav uprkos osudama velikog dela javnosti. Među najglasnijima je bio u „odbrani” usvajanja rezolucije o Srebrenici u crnogorskoj skupstini, te u tome da Ratko Mladić i treba da odgovara jer je, kaže, „ratni zločinac”. Čanak u intervjuu za Kurir otkriva i kakav mu je odnos sa opozicijom, te da li će se kandidovati za predsednika Srbije...
Iz medija | Subota, 03. 07. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Srbija nikada neće priznati da je priznala Kosovo

Кosovo je osvojeno 1912. godine sabljom, izgubljeno 1999. bombama. Glavni slogan nacionalista "Odbranićemo Кosovo" njima služi samo za to da bi na tom busanju u grudi mogli da maltretiraju ljude u Beogradu i u Novom Sadu. Mislite li da neko od njih sme da dođe?! Mislite li da neko od njih želi da dođe?! Pa, ljudi koji su ovde rođeni gledaju kako da odu, ne samo Srbi, poručio je Nenad Čanak.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook