Marton: Nije lako biti mlad u Srbiji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 12. 08. 2011. | Komentara: 0

Marton: Nije lako biti mlad u Srbiji

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine Grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je danas povodom Međunarodnog dana mladih da danas na žalost nije lako biti mlad u Srbiji te da su omladinci i omladinke svojevrsni heroji današnjeg vremena.

Aleksandar Marton

- Srećom, Zrenjanin ima sposobnu i pametnu omladinu, o čemu govore mnogobrojni uspesi u nauci i sportu, kreativne ideje, inicijative i mnogi događaji, iza kojih stoje mladi ljudi, željni promena i života. Svima njima treba čestitati na uspesima i onome što čine za svoj grad, jer su najbolji promoteri sredine u kojoj žive " rekao je Maron u saopštenju upućenom medijima. On je dodao da je zbog toga zadatak svakog funkcionera da učini sve da stvori jednake šanse za sve mlade i obezbedi sigurnu budućnost za svakog.

- Skupština grada Zrenjanina, zajedno sa mnom, otvorena je za sve mlade ljude sa dobrom idejom, predlogom ili sugestijom, kao i za bilo koji vid građanskog aktivizma, kao načina aktivnog učešća u kreiranju javnog života, što vodi ka lepšem i boljem Zrenjaninu " naveo je on.

(BILSV, 12.08.2011.)




Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),
Edukacija LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2010. | Komentara: 0

Omladinski kamp 2010.

Drugi Omladinski kamp u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održan je od 5. do 9. avgusta 2010. godne na Sportskom aerodromu Aero-kluba "Ivan Sarić" kod Subotice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook