Meneši: Prizemna propaganda Panaotovića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 09. 2015. | Komentara: 0

Meneši: Prizemna propaganda Panaotovića

NOVI SAD – Potpredsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Kristina Meneši izjavila je da direktor Kulturnog centra Novog Sada Bojan Panaotović koristi internet portal ove ustanove za prizemnu propagandu, jer su u najvećem delu objava njegove slike, izjave i stalni pozivi koje upućuje javnosti. 

LSV

Ona je podsetila da je Panaotović prvo uputio javni poziv da se oporezuje kič i šund u Srbiji, a zatim je funkciju iskoristio da pozove Džonija Štulića da nastupi u KCNS iako je on odavno rekao da se u Srbiju ne vraća. Zatim je, kao direktor KCNS, poslao otvoreno pismo javnosti i ministru prosvete u kom navodi da treba napustiti arhaične modele obrazovanja, da bi mladi bili spremni za život u savremenom svetu.

- Sada smo u situaciji da na vrlo važnom mestu za funkcionisanje kulture u gradu imamo čoveka kome je lična promocija bitnija od posla koji bi trebao da obavlja - kaže Meneši, dodajući da Panaotović nijedan od poziva javnosti nije uputio kao građanin, već da se uvek ističe to da je on direktor Kulturnog centra.

(BILSV, 21.09.2015)



Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook