Ministar duguje Čanku odgovore o finansiranju Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 29. 04. 2015. | Komentara: 0

Ministar duguje Čanku odgovore o finansiranju Vojvodine

NOVI SAD - Potpredsednik Skupštine AP Vojvodine i šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u pokrajinskoj skupštini Dušan Jakovljev izjavio je juče da odlaskom lidera LSV Nenada Čanka na sastanak sa ministrom finansija Dušanom Vujovićem niko ne zaobilazi institucije.

LSV

On je u izjavi za RTV istakao da je ministar Čanku ostao dužan odgovore na pitanja o finansiranju Vojvodine koja je predsednik LSV u nekoliko navrata postavljao kao poslanik republičkog parlamenta.
 
- Ministar je na samoj sednici odgovorio da će proveriti i da će mu odgovoriti. Očigledno je ministar uspeo da proveri i sastanak je zakazan da se odgovori na pitanja da li se Vojvodini duguje, da li se Vojvodini može dugovati i da li se Vojvodini sme toliko dugovati - istakao je Dušan Jakovljev.
 
(BILSV, 29.04.2015)




Saopštenja | Petak, 14. 06. 2024. | Komentara: 0

Konkretne reakcije i kazne za nasilje nad prosvetnim radnicima odmah, jer već je kasno

Oštro osuđujemo još dva nova u nizu napada na prosvetne radnike koji su se juče desili u beogradskoj osnovnoj školi i po povratku učenika sa rekreativne nastave. Ovoga puta to nije bio napad učenika, nego napad roditelja, koji na ovaj način daju učenicima za pravo da i oni nastave svoje napade.
Iz medija | Petak, 14. 06. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Njima je jedini zakon Aleksandar Vučić

Advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik, govoreći o novom šefu Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Vladimiru Orliću i bivšem šefu BIA Aleksandru Vulinu, kaže da nisu bitne personalne karakteristike, već da je bitno da oni koji su na čelu bespogovorno slušaju i prate naređenja. Njima su jedini Ustav, zakon i naredba – Aleksandar Vučić, dodaje on.
Izjave | Četvrtak, 13. 06. 2024. | Komentara: 0

Podrška studentima koji brane slobodu i dostojanstvo svoje kuće

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš podržao je studente koji su juče blokrali zgradu Rektorata Novosadskog univerziteta s ciljem da onemoguće održavanje, kako su naveli, protivpravno organizovanih izbora za Studentski parlament Filozofskog fakulteta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook