MUP da saopšti šta se dogodilo narodnom poslaniku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 23. 03. 2015. | Komentara: 0

MUP da saopšti šta se dogodilo narodnom poslaniku

NOVI SAD, 23. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da MUP i nadležni državni organi hitno i zvanično predoče javnosti istinu o prebijanju narodnog poslanika stranke Zajedno za Srbiju Blagoja Bradića u Nišu nakon razgovora sa predsednikom Pokreta socijalista Aleksandrom Vulinom, o čemu danas izveštavaju pojedini mediji.

LSV

Napad na narodnog poslanika je napad na državu i njene institucije. Nedopustivo je da se preko njega prelazi olako, a naročito ako je tačno da je neposredno pre batinanja razgovarao sa predsednikom jedne od stranaka vladajuće koalicije i ministrom u Vladi Republike Srbije. 

Nije ni dovoljno niti pristojno da anonimni izvori iz policije izjavljuju da je Bradić „sam pao niz stepenice“.

Javnost ima pravo da zna šta se tačno dogodilo, odnosno da li je i na koji način bila ugrožena bezbednost narodnog poslanika i da li visoki zvaničnik republičke vlade sa tim ima ili nema nekakve veze.  

U vezi sa tim, očekujemo da se u vezi sa ovim slučajem izjasni i predsednica Narodne skupštine Republike  Srbije.  

Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Četvrtak, 06. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš uputio telegram ambasadorima povodom 80. godišnjice savezničkog isrkcavanja u Normandiju

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš uputio je, povodom 80. godišnjice iskrcavanja savezničkih trupa na obale Normandije, telegram ambasadorima Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske, Kanade, Australije, Belgije, Češke, Slovačke, Holandije, Grčke, Poljske i Norveške.

Saopštenja | Utorak, 04. 06. 2024. | Komentara: 0

Grad uništava njive, a vlast kupuje nepotrebne avione i rakete

Jučerašnje nevreme, praćeno gradom, koje je zahvatilo delove Vojvodine, a u kom su najviše stradali Bačka Palanka i Temerin, govori da su sve priče o morednizaciji sistema protovgradne zaštite bile samo propagandne poruke Srpske napredne stranke.
Saopštenja | Ponedeljak, 03. 06. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Naši odbornici izabrani u veliki broj lokalnih skupština

Na proteklim lokalnim izbora, odbornički kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI osvojilii su mandate u brojnim lokalnim skupštinama.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook