Najoštrija osuda paljenja automobila sekretara Gradskog odbora SPS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 16. 03. 2015. | Komentara: 0

Najoštrija osuda paljenja automobila sekretara Gradskog odbora SPS

NOVI SAD - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad najoštrije osuđuje paljenje automobila sekretara Gradskog odbora SPS-a Darka Jevtića i traži da nadležni što hitnije utvrde ko stoji iza tog čina i kazni krivce.
 
LSV
Srećom, ovoga puta niko nije stradao, za razliku od eksplozije bombe ispod automobila predsednika Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav Tomislava Bokana, jednog od koalicionih partnera SNS i SPS u Novom Sadu i tadašnjeg direktora Javnog preduzeća „Urbanizam“, pre manje od dve godine, navodi se u saopštenju GrO LSV Novi Sad.
 
- Izuzetno je važno da se oba slučaja hitno istraže i da vinovnici dobiju ime i prezime, jer ovakvi događaji ne samo da ugrožavaju bezbednost i imovinsku sigurnost građanki i građana Novog Sada, nego i šalju jako lošu poruku i turistima i investitorima. Ko će nam doći u grad, ako predstavnicima gradske vlasti gore automobili? I kako je moguće da se ovakvi incidenti dešavaju baš u Novom Sadu, kako toga nema nigde drugde, u drugim krajevima zemlje? Još jednom ističemo - politička borba i političke razlike ne smeju biti razlog za nasilje. Državni organi moraju jednom zauvek stati na put takvoj praksi – zaključeno je u saopštenju novosadskih ligaša.
 
(BILSV, 16.03.2015)



Saopštenja | Petak, 10. 05. 2024. | Komentara: 0

Napad na profesora škole u Bačkoj Palanci posledica ćutanja države

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Vladu Republike Srbije da pod hitno donese propise i mere koje će garantovati bezbednost prosvetnim radnicima.
Odbori LSV | Petak, 10. 05. 2024. | Komentara: 0

Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad predala listu

Simbolično, u danu u kom se podsećamo na vrednosti mira, solidarnosti i saradnje – na Dan pobede nad fašizmom, koalicija „Udruženi za slobodan Novi Sad“ predala je listu za učešće na lokalnim izborima u Novom Sadu 2. juna. 
Odbori LSV | Utorak, 07. 05. 2024. | Komentara: 0

Udruženi za slobodan Novi Sad

Ostavili smo različitosti po strani i pronašli zajedničke interese ključne za naš Novi Sad. Ujedinili smo se u široku koaliciju „Udruženi za slobodan Novi Sad“ kako bismo postigli ono najvažnije – promenu nezapamćeno štetne vlasti u našem gradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook