Najsavremenija elektronika za PS Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 03. 06. 2015. | Komentara: 0

Najsavremenija elektronika za PS Vojvodine

NOVI SAD – U cilju unapređivanja trenažnih procesa vojvođanskih sportista, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu finansirao je sa pet miliona dinara kupovinu najsavremenije elektronike za Plivački savez Vojvodine.

LSV

Elektronika koja će vojvođanskim plivačicama i plivačima obezbediti najprecijznija merenja prezentovana je danas na bazenu "Slana bara" u Novom Sadu, a revijalnom takmičenju kojim je puštena u rad, prisustvovala je i Pokrajnska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić koja je ovom prilikom istakla koliko je važno ulagati u savremenu opremu i poboljšanje uslova za treniranje i takmičenje sportista.
– U ovoj predolimpijskoj godini resorni sekretarijat izdvojio je posebna sredstva za unapređenje trenažnih procesa sportista u Vojvodini, zato smo i pomogli Plivačkom savezu Vojvodine za kupovinu elektronike koja ispunjava sve FINA uslove i koja će našim plivačima pomoći u njihovom treniranju, ali i samim takmičenjima. S obzirom da je ova elektronika mobilna, ubuduće će na svim takmičenjima koji se održavaju u Vojvodini naše plivačice i plivači imati priliku da tačno izmere svoja vremena i postignu norme za velika međunarodna takmičenja, što do sada nije bio slučaj i oni su obično morali da putuju u inostranstva ili da iznajmljuju neophodnu elektronsku opremu – kazala je Tepić.
U ovom ciklusu unapređenja trenažnih procesa i uslova, Pokrajinski sekretarijat obezbedio je još pet miliona dinara kupovinu partera za Gimnastički savez Vojvodine koji će biti jedini sertifikovan u zemlji, a sredstva je dobio i Vaterpolo savez Vojvodine koji će kupiti golove za sve vojvođanske vaterpolo klubove. Značajna sredstva za dodatni program dobio je i Kajak kanu savez Vojvodine za kupovinu pet čamaca četvoroseda za mlađe kategorije, promovišući ovu novu diciplinu.
 
(BILSV, 03.06.2015)



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.
Izjave | Utorak, 26. 10. 2010. | Komentara: 0

Profesionalizovati administraciju u Srbiji

BEOGRAD - Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu uskoro će definisati status državnih i lokalnih službenika čiji položaj zavisi od izbora, zbog politizacije administracije, najavio je danas državni sekretar tog ministarstva Duško Radaković.
Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook