Narednih dana analiza rezultata izbora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 28. 04. 2016. | Komentara: 0

Narednih dana analiza rezultata izbora

NOVI SAD – Predsednik Političkog saveta Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je danas da će stranački organi u narednih nekoliko dana analizirati rezultate izbora i razloge zašto LSV nije zadovoljna tim rezultatima i zašto nije ostvareno očekivanih 10-15 procenata na pokrajinskim izborima.

 

Tema te analize, kako kaže, neće biti smena lidera LSV Nenada Čanka.

 

- Ovo nisu katastrofalni rezultati da bi došlo ne do smene, nego čak ni do nuđenja ostavke. Bar se meni tako čin – kazao je Jakovljev za B92.

 

Istakao je da će LSV nastaviti da se zalaže za iste ideje i ubuduće, a za sve, koji su spremni da te ideje podrže, vrata Lige su za saradnju otvorena.

 

- Kad se radi o Vojvodini mi ćemo razgovarati sa svima, rezultate tih razgovora ja ne mogu da predvidim. I sa SNS, ukoliko bude na pozicijama onoga što Liga hoće. Kažem razgovarati, a ne ulaziti u koalicije, o tome naravno odlučuju stranački organi – naglasio je Jakovljev.

 

(BILSV, 28. 04. 2016)




Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook