Nismo na vlasti, jer sadašnja vlast nikad nije bila partner LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 12. 11. 2012. | Komentara: 0

Nismo na vlasti, jer sadašnja vlast nikad nije bila partner LSV

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov rekla je u anketi emisije „Politbiro“ na RTV-u da sve stranke koje su nakon izbora dospele u opoziciju treba najpre da sednu i među svojim redovima razgovaraju zbog čega se to desilo.

Aleksandra Jerkov

- Mi takvu potrebu isto imamo, mada ne u istom smislu. Jer, LSV nije došla u opoziciju zbog toga što je izgubila na izborima. Naprotiv, mi smo na ovim izborima ostvarili najbolji izborni rezultat do sada, ali, sticajem okolnosti mi nismo ušli u vlast zbog toga što oni koji su formirali vlast nikada nisu bili partneri LSV – navela je Jerkova.
Ona je istakla i da je Demokratska stranka morala da zauzme potpuno novu poziciju, kao sada najveća opoziciona stranka, a koja je godinama bila vodeća stranka u vlasti.
- Naravno da su novonastale okolnosti nametnule jednu takvu vrstu dijaloga. Međutim, ja se nadam da će oni uskoro uspeti da izglade sve nesporazume koje imaju među sobom i da zauzmu ono mesto koje bi trebali da imaju – zaključila je Aleksandra Jerkov.

(BILSV,  12.11.2012)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook