Nova vlast izmišlja nova radna mesta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 04. 09. 2012. | Komentara: 0

Nova vlast izmišlja nova radna mesta

ZRENJANIN – Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu i odbornik u Skupštini grada Zrenjanina, Tibor Vaš, istakao je na današnjoj konferenciji za novinare da aktuelna vlast u tom gradu prisvaja rezultate koji nisu njeni.

Tibor Vaš

– Rekonstrukcija toplovoda, detaljna rekostrukcija gradske magistrale, pijace na Bagljašu, rekonstrukcija Gradskog bazena, izgradnja vrtića u naselju Gradnulica, izgradnja fiskulturne sale u osnovnoj školi u Aradcu, neki su od važnih projekata koji smo realizovali ili započeli realizaciju, i za koje smo obezbedili izvore finansiranja – naglasio je Tibor Vaš. On je dodao da se ne poštuje ni odluka Suda o povratku zgrade Komiteta u vlasništvo države, kao i da je za rekonstrukciju tog objekta obezbeđeno 58 miliona dinara, te da, kako je rekao, zbog samovolje pojedinaca, najveću štetu trpe građanke i građani Zrenjanina.
– Aktuelna gradska vlast za sada nije uradila ništa što bi koristilo Zrenjaninu, pa čak ni započete projekte ne može da dovrši na adekvatan način. Ali se zato vrlo uspešno izmišljaju nove funkcije u Gradskoj upravi i javnim preduzećima – naglasio je potpredsednik GrO LSV, podsećajući da ni u jednom gradu u Vojvodini, ni u Srbiji, ne postoji funkcija pomoćnik predsednika Skupštine grada.

(BILSV, 04. 09. 2012.)



Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook