APV pomaže rekonstrukciju vodovoda sa 10 miliona dinara

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 30. 11. 2015. | Komentara: 0

APV pomaže rekonstrukciju vodovoda sa 10 miliona dinara

NOVI BEČEJ – Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo finansiraće rekonstrukciju vodovodnih mreža u Novom Bečeju i Novom Miloševu.

LSV

Ugovor u vrednosti od oko 10 miliona dinara potpisao je u petka, 27. novembra predsednik opštine Novi Bečej Saša Šućurović i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški.
 
Šućurović kaže da je u pitanju nastavak dobre saradnje sa ovim sekretarijatom.
 
- Naime, prošle godine smo dobili sredstva za rekonstrukciju vodovodne mreže u Bočaru. Početkom ove godine dobili smo drugi deo sredstava za vodovod u Bočaru, kao i za veliki projekat sređivanja kanalizacione mreže u Šušanjskom slivu. Danas smo potpisali ugovore za još dva projekta, odnosno sređivanje vodovodnih mreža u u Novom Bečeju i Novom Miloševu. Na taj način nastavljamo odličnu saradnju sa pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, a mislim da će sledeće godine biti još više ovakvih projekata – istakao je predsednik novobečejske opštine.
 
Za rekonstrukciju vodovodne mreže u Novom Miloševu izdvojena su ukupna sredstva od 5.014.568,00 dinara, od čega je pokrajinski sekretarijat obezbedio 3.914.568,00 dinara, a opština Novi Bečej 1.100.000,00 dinara. Za rekonstrukciju vodovodne mreže u delu ulica Štrosmajerova i Brigadira Ristića u Novom Bečeju obezbeđena su ukupna sredstva od 5.923.666,00 dinara, od čega 4.723.666,00 dinara od strane pokrajinskog sekretarijata, dok će opština Novi Bečej u ovom projektu učestvovati sa 1.200.000,00 dinara.

(BILSV, 30.11.2015)



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook