Da li se FK Vršac vraća u najniži rang zbog gradske vlasti?

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Petak, 27. 10. 2017. | Komentara: 0

Da li se FK Vršac vraća u najniži rang zbog gradske vlasti?

VRŠAC - Iako je Fudbalsk klub “Vršac” iz Vršca, sa tradicijom dužom od jednog veka uspešno završio sezonu i plasirao se u Srpsku ligu grupe Vojvodina, što je jedan od većih uspeha vršačkog fudbala, grdske vlasti su mu, bez obrazloženja, uskratile podršku. Na osnovu ostvarenog rezultata Vrščani su očekivali podršku gradskih vlasti i nadali se plasmanu u viši rang,  koji se već dugi niz godina priželjkuje. Do te podrške nije došlo i nakon mnogobrojnih špekulacija seniorska ekipa kao i mlađe kategorije gradskog kluba nisu nastavile takmičenje, tako što nisu ni započele novu takmičarsku sezonu.

lsv

Da li je gradski fudbalski klub ugašen i sta se konkretno dešavalo do sada jos uvek se ne zna, jer gradske vlasti nisu dale konkretno obrazloženje. Zbog nezadovoljstva i razočarenja Vrščana što jedno sportsko društvo sa dugom tradicijom propada, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Vršcu je reagovao i uputio 15. septembra 2017. zvaničan dopis gradskom sekretaru za sport  Dejanu Santraču sa sledećim pitanjima:
1. Zbog čega gradska vlast nije učinila ništa po pitanju opstanka i učešća u takmičenju fudbalskog kluba “Vršac”?
2. Da li se smatrate odgovornim zbog nastale situacije u gradskom fudbalskom klubu?
3. Da li zbog odgovornosti i neuspeha razmišate o ostavci na funkciji koju obavljate?

- Odgovori nisu jos uvek usledili, kao ni zvanična saopštenja, pa gradjanima ostaje samo da se pitaju da li je reč o nekim ličnim interesima pojedinaca zbog kojih FK “Vršac”  “baca u vodu” dosadašnji uspeh, jer i ako bude nastavio sa takmičenjem verovatno će ga zameniti najnižim rangom. Zbog čega je jedan simbol grada, sa tolikom tradicijom odjednom zapostavljen, a gradske vlasti umesto da iskoriste plasman za jos bolje rezultate okrecu glavu FK “Vršac”, za sada nije poznato. Jedno je sigurno da su svlačionice gradskog kluba prazne i da se zastava tog kluba, koja se dugo viorila na jarbolu gradskog stadiona, više ne nalazi na svom mestu - navode vršački ligaši.

(BILSV, 27.10.2017)Odbori LSV | Utorak, 25. 09. 2012. | Komentara: 0

LSV piše OEBS-u zbog stanja u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina i potpredsednik stranke Aleksandar Marton, saopštio je danas novinarima da je odbornička grupa LSV odlučila da ne učestvuje na sednici zrenjaninske Skupštine, zakazane za 28. septembar.
Odbori LSV | Sreda, 19. 09. 2012. | Komentara: 0

Sprečiti politički cirkus na lokalu

ZRENJNANIN – Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu apelovala je danas na predsednika Skupštine Republike Srbije Nebojšu Stefanovića, nakon njegovih izjava u medijima da će možda biti izmenjen izborni sistem tako da se onemogući trgovina odborničkim mandatima, da utiče na stranku, čiji je i sam predstavnik, u Zrenjaninu da bude dosledna njegovim rečima i stavovima koji se plasiraju javnosti.
Odbori LSV | Utorak, 11. 09. 2012. | Komentara: 0

Osuda grafita mržnje u Vršcu

VRŠAC – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac najoštrije osuđuje pojavu grafita mržnje napisanog na prostorijama rumunskog udruženja i srpsko-rumunske Televizije Victoria.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook