Dušan Vladislav predsednik GrO LSV Vršac

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 03. 2013. | Komentara: 0

Dušan Vladislav predsednik GrO LSV Vršac

VRŠAC – Na jučerašnjoj Izbornoj skupštini Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vršac jednoglasno je izabrano novo rukovodstvo ovog odbora, saopštio je ovaj odbor Lige.

LSV

Za novog predsednika GrO izabran je Dušan Vladislav, dosadašnji predsednik IO GrO LSV Vršac. Za potpredsednike su izabrani Nermina Pečenović i Nenad Acketa, a nova predsednica IO GrO je Hajnalka Boldiš.

Kako je navedeno u saopštenju, Izborna skupština je bila prilika za razmenu rezultata rada vršačkih ligaša u prethodnom periodu.

- Posebno je bilo zadovoljstvo na jučerašnjoj skupštini što su sve odluke donete jednoglasno,čime je pokazano jedinstvo stranke u našem gradskom odboru, snaga LSV u vršačkoj opštini, ali i nada i obaveza da ćemo adekvatno odgovoriti na izazove ovog konfuznog vremena – zaključuje se u saopštenju GrO LSV Vršac.

(BILSV, 18.03.2013)



Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Stop obaveznoj godišnjoj registraciji traktora

BAČKA TOPOLA - Liga socijaldemokrata Vojvodine tražiće od Vlade Republike Srbije hitnu izmenu Zakona o saobraćaju i tražiti ukidanje obavezne godišnje registracije traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare Opštinske organizacije LSV Bačka Topola.
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

LSV piše peticiju Vladi

PANČEVO - U više od 200 gradova, opština i sela u Vojvodini Liga socijaldemokrata Vojvodine započela je akciju prikupljanja potpisa za izmenu člana Zakona o bezbednosti saobraćaja, koji propisuje obaveznu godišnju registraciju traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina. Kako je na konferenciji za novianre naveo Jovica Petrovački, potpredsednik Gradskog odbora LSV Pančevo, razlog je pre svega loša ekonomska situacija u kojoj se danas nalaze poljoprivrednici.
Odbori LSV | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Jednom registrovati traktore, a ne svake godine

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine će tražiti da Vlada Republike Srbije hitno promeni svoju odluku i da se registracija traktora, kombajna, prikolica i ostalih poljoprivrednih mašina plaća samo jednom, a ne svake godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook