Dušan Vladislav predsednik GrO LSV Vršac

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 03. 2013. | Komentara: 0

Dušan Vladislav predsednik GrO LSV Vršac

VRŠAC – Na jučerašnjoj Izbornoj skupštini Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vršac jednoglasno je izabrano novo rukovodstvo ovog odbora, saopštio je ovaj odbor Lige.

LSV

Za novog predsednika GrO izabran je Dušan Vladislav, dosadašnji predsednik IO GrO LSV Vršac. Za potpredsednike su izabrani Nermina Pečenović i Nenad Acketa, a nova predsednica IO GrO je Hajnalka Boldiš.

Kako je navedeno u saopštenju, Izborna skupština je bila prilika za razmenu rezultata rada vršačkih ligaša u prethodnom periodu.

- Posebno je bilo zadovoljstvo na jučerašnjoj skupštini što su sve odluke donete jednoglasno,čime je pokazano jedinstvo stranke u našem gradskom odboru, snaga LSV u vršačkoj opštini, ali i nada i obaveza da ćemo adekvatno odgovoriti na izazove ovog konfuznog vremena – zaključuje se u saopštenju GrO LSV Vršac.

(BILSV, 18.03.2013)



Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Performans za subotičko pozorište

SUBOTICA - Povodom Svetskog dana pozorišta, 27. marta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici organizovala je juče performans ispred zgrade Narodnog pozorišta u izgradnji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook