Gradska vlast da se odredi prema skandalu, ili pristupi izgradnji sekularnog vodovoda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 20. 01. 2015. | Komentara: 0

Gradska vlast da se odredi prema skandalu, ili pristupi izgradnji sekularnog vodovoda

NOVĆI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo je pozvala gradsku vlast da se odredi prema skandalu u kom je JKP „Vodovod i kanalizacija“ osveštalo vodu ili da se najhitnije pristupi izgradnji sekularnog vodovoda.

LSV- Budući da je voda u gradskom vodovodu sada osveštana, to znači da se svetom vodicom ispiraju klozetske šolje. Takvu uvredu svim hrišćanima u Novom Sadu mogu osmisliti samo bolesni umovi poput čelnika interesne grupe Dinara-Drina-Dunav i njihovih pomagača poznatih po ljubavi prema tuđem novcu – navodi se u odgovoru Gradskog odbora LSV Novi Sad na reakciju DDD i Srpskog pokreta obnove.
 
- Što se tiče predloga koalicije DDD-SPO da osveštamo svoje prostorije i „isteramo đavola iz njih“, ove novokomponovane vernike obaveštavamo da su džabe postili, jer se za njih zbog ovoga što su uradili sada kopa metro u paklu. Ovo što su oni učinili je vrhunac svetogrđa. Šta je sad sledeće? Da osveštaju kanalizaciju? Još jednom, Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva gradsku vlast da se odredi prema ovom skandalu ili da se najhitnije pristupi izgradnji sekularnog vodovoda – zaključuje se u saopštenju.
 
(BILSV, 20.01.2015)



Odbori LSV | Sreda, 14. 02. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin mora krasiti mural sa likom Snežane Perić Pantić

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas gradonačelniku Simi Salupuri inicijativu kojom se predlaže da naša proslavljena karatistkinja Snežana Perić Pantić, koja je preminula pre dve godine, dobije mural u gradu Zrenjaninu.
Odbori LSV | Utorak, 13. 02. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo nadoknadu štete građanima kojima su uređaji stradali zbog eksperimentalne tehničke vode

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin doneli su ispred Gradske kuće neke od uređaja koji su pokvareni zbog toga što zrenjaninskim cevima teče ko zna kakva eksperimentalna tehnička voda.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto gori Fruška gora?

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara koji su besneli sinoć na Fruškoj gori, kao i kako se planira sanacija posledica požara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook