Hitno rešiti problem vode u Lugu i Grabovu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 16. 06. 2021. | Komentara: 0

Hitno rešiti problem vode u Lugu i Grabovu

Novi Sad, 16. jun 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od lokalne samouprave Beočina, ali i pokrajinskih i državnih vlasti da u najkraćem mogućem roku omoguće isporuku ispravne pijaće ove meštanima Luga i Grabova.

LSV

Stanovnici ovih beočinskih sela već mesecima ne smeju da upotrebljavaju vodu za piće i ishranu, jer je ona, posle laboratorijskih analiza, proglašena zdravstveno neispravnom.

Nažalost, vlasti ne rade ništa da problem reše, a u ovim selima nisu postavljene čak ni cisterne sa pijaćom vodom, tako da su građani primorani da vodu kupuju ili po nju odu u okolna mesta ili izvorišta na Fruškoj gori.

LSV podseća da živimo u XXI veku i da su ovakvi problemi nedopustivi.

Svi se bave velikim temama, a problemi malog čoveka, izgleda, ne zanimaju nikoga.

Očekujemo hitno rešavanje ovog velikog problema u opštini Beočin.

Predsednik 
Opštinskog odbora LSV Beočin
Jovan Aksentijević




Odbori LSV | Ponedeljak, 20. 06. 2011. | Komentara: 0

Tomaševac pobednik

ZRENJANIN - GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu organizovao je drugi po redu "Ligaški kotlić", takmičenje u kuvanju riblje čorbe, na kojem je svoje kuvarsko umeće odmerilo 40 ekipa sa 130 kuvara i oko 350 učesnika. Pored ekipa Mesnih odbora Lige učestvovale su i gostujuće ekipe.
Odbori LSV | Utorak, 14. 06. 2011. | Komentara: 0

Predstavnici LSV Novi Sad dali krv

NOVI SAD - Izvršni odbor Gradskog odbora LSV Novi Sad organizovao je jutros akciju dobrovoljnog davanja krvi u okviru koje su se članice i članovi ovog odbora dali krv u Zavodu za transfuziju krvi. Time je obeležen Međunarodni dan dobrovoljnih davalaca krvi, a kako je rekao predsednik IO GrO LSV Novi Sad Robert Kolar, ovaj "mali" gest uzima malo vremena, a nekome će dati puno istog.
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 06. 2011. | Komentara: 0

Važna decentralizacija kulture

ZRENJANIN - Kulturni centar Zrenjanina veoma ambiciozno pristupa stvaranju svog identiteta i imidža, i trudi se da, u zavisnosti od kulturnih interesovanja i senzibiliteta, svim Zrenjanincima obezbedi kvalitetan program koji mogu posmatrati, ali i interaktivno učestovovati u realizaciji programskih aktivnosti, istakla je danas Ankica Dostanić direktorka Kulturnog centra Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook