Kikindsku vlast ne zanimaju građani

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 05. 03. 2017. | Komentara: 0

Kikindsku vlast ne zanimaju građani

KIKINDA – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić upozorio je da novi direktor kikindske Apotekarske ustanove nije dovoljno kompetentan da se nosi sa problemima u kojima se našla ova ustanova. On je izjavio i da, nakon što je zatvoreno nekoliko apoteka u gradu, ukidanje noćnog dežurstva ove ustanove, dokaz da gradska vlast ne brine o Kikinđanima. U izjavi za „Kikindske“, on je podsetio i da su se ligaši bunili protiv ovakvih restriktivnih mera i prilikom izbora sadašnjeg v.d. direktora Apoteke.

LSV

- Danas se vidi da smo bili u pravu. Napredna vlast je građanke i građane Kikinde dovela u situaciju da se smeju razboleti samo tokom obdanice i ranih večernjih sati. Kako je moguće da u gradu, koji tako napreduje, ljudi ne mogu ni lek da dobiju kad im zatreba, nego samo u periodu koji je vlast predvidela?! Nije problem odraslima da za lek sačekaju i do jutra, ali šta će najmlađi, ili oni sada nisu bitni pošto nemaju pravo glasa. Izgleda da ćemo morati posećivati vidovnjake i vračeve da bi saznali kada će nam neki lek zatrebati da bi unapred nabavili kako ne bi bilo kasno ukoliko se to desi tokom noći. Ovo šta se dešava može biti iz dva razloga: prvi je da je ustanovljeno da se Kikinđani nerazboljevaju noću pa im dežurne apoteke nisu potrebne, a drugi je da ovu vlast nije briga za narod – istakao je Miroslav Grujić.

(BILSV, 05.03.2017)



Odbori LSV | Petak, 07. 12. 2012. | Komentara: 0

LSV zahteva javnu raspravu o budžetu grada Zrenjanina

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu zahteva od predsednika Skupštine grada Zrenjanina Radovana Bulajića i gradonačelnika grada Zrenjanina Ivana Bošnjaka da se Nacrt Odluke o budžetu grada Zrenjanina za 2013. godinu stavi na javnu raspravu i da se prekine sa praksom sadašnje vlasti da se odluke koje se tiču svih građana i građanki Zrenjanina donose nenajavljeno i pod velom tajnosti – saopštila je danas Odbornička grupa LSV u zrenjaninskoj Skupštini.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 11. 2012. | Komentara: 0

Izazovi vođenja u obrazovanju

KIKINDA/SARAJEVO – Direktor Ekonomsko-trgovinske škole u Kikindi, Tomislav Bartolić, inače član Gradskog odbora LSV Kikinda i predsednik Saveta za sport LSV sa još 15 kolega, prisustvovao je u Sarajevu na prvoj regionalnoj konferenciji direktora osnovnih i srednjih škola jugoistočne Evrope sa temom „Izazovi vođenja“.
Odbori LSV | Sreda, 28. 11. 2012. | Komentara: 0

Zrenjanin čvrsto grabi ka poziciji obične kasabe

ZRENJANIN - Odbornik u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton najoštrije je osudio incident koji se desio na poslednjem zasedanju lokalnog parlamenta, tokom kojeg su novinari bili zaključani i nisu bili u mogućnosti da nesmetano prate rad Skupštine. Marton je zatražio od nadležnih da objave ime odgovornih.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook