Kolar: Novi Sad nije po meri stanovnika, već investitora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Novi Sad nije po meri stanovnika, već investitora

NOVI SAD – Šef odborničke grupe Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar istakao je da odbornici LSV neće podržati nijednu tačku radne sednice gradskog parlamenta, jer je vođenje Novog Sada „isuviše otišlo u pogrešnu stranu”.

LSV

- Grad Novi Sad apsolutno više ne ide u razvijanje grada po meri njegovih stanovnika, nego ide prema urbanističkom divljanju, prema prilagođavanju dokumenata i odluka  investitorima. Novi Sad je doneo najpogrešniju moguću odluku kada je u pitanju izlazak Novog Sada na vodu. To bi trebalo da podrazumeva obezbeđivanje zelenih rekreativnih prostora za građane na obalama Dunava ili Dunavca, a ne betonske nakaze koje nazivaju „Novi Sad na vodi“ - izjavio je Kolar.

(SzILSV-Vojvođani, 17.10.2023)




Odbori LSV | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Za razvoj sporta u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Na današnjoj konferenciji za novinare Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin, temа je bilа trаnsformаcijа Sportskog sаvezа Zrenjanina (SSGZ) i njegove nove progrаmske аktivnosti, u sklаdu s promenаmа u sistemu funkcionisаnjа sportа u gradu, kao i predlozi za unapređenje rada u ovoj oblasti.
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Tribina o zdravlju u Beočinu

BEOČIN - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin organizovao je nedavno u tom mestu tribinu povodom Svetskog dana zdravlja. Predavanje na temu "Preventiva i dijagnostika bolesti" održala je dr Živka Zubanov specijalista radiolog Vojne bolnice.
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Ukidanje redovne registracije za traktore zatraženo u Bačkoj Topoli Novom Orahovu i Magliću

BAČKA TOPOLA/MAGLIĆ - Akcija Lige socijaldemokrata Vojvodine za ukidanje obavezne godišnje registracije traktora organizovana je danas u Novom Orahovu i Bačkoj Topoli gde su građanke i građani u velikom broju pozdravili ovu akciju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook