Ligaši u Beočinu i Žitištu glasali protiv budžeta za 2018.

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 24. 12. 2017. | Komentara: 0

Ligaši u Beočinu i Žitištu glasali protiv budžeta za 2018.

Novi Sad, 24. decembar 2017 - Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u skupštinama opština Žitište i Beočin glasali su protiv predloga budžeta za 2018. godinu.

LSV

Odbornik LSV u žitištanskoj skupštini Mirća Lelea naveo je da je lokalna vlast nastavila sa praksom centralizacije budžetskih sredstava i zapostavljanja svih naseljenih mesta izuzev centra opštine.

Ligaši su kritikovali i raspodelu sredstava za programske aktivnosti i uočili brojne nelogičnosti u ovom segmentu budžeta.

Jovan Aksentijević, odbornik LSV u Skupštini opštine Beočin, istakao je da je lokalni budžet za 2018. godinu daleko od razvojnog i da zanemaruje osnovne interese građana Beočina i ostalih mesta u opštini, te da je nemoguće da ga ligaši podrže.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Utorak, 25. 12. 2012. | Komentara: 0

Krivične prijave zbog oduzimanja odborničkih mandata

ZRENJANIN – Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Tibor Vaš, najavio je na današnjoj konferenciji za novinare da će podneti krivične prijave protiv pojedinaca koji su, kako je rekao, po funkciji odgovorni za otimanje odborničkih mandata u Skupštini grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Subota, 22. 12. 2012. | Komentara: 0

Tiboru Vašu oduzet odbornički mandat

ZRENJANIN – Odbornici vladajuće većine u zrenjaninskoj Skupštini izglasali su na današnjoj sednici da se Tiboru Vašu, potpredsedniku GrO LSV Zrenjanin i odborniku u lokalnom parlamentu, zajedno sa još jednim odbornikom opozicije, oduzme odbornički mandat.
Odbori LSV | Petak, 21. 12. 2012. | Komentara: 0

LSV dala više od 150 predloga u Skupštini grada Zrenjanina

NOVI SAD – Odbornici i odbornice Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina veoma su aktivno učestvovali u radu današnje sednice lokalne skupštine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook