LSV i u Novom Bečeju pod rednim brojem dva

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 16. 03. 2016. | Komentara: 0

LSV i u Novom Bečeju pod rednim brojem dva

NOVI BEČEJ – Liga socijaldemokrata Vojvodine će na lokalnim izborima u Novom Bečeju biti pod rednim brojem dva, rekao je na konferenciji za novinare predsednik Opštinskog odbora LSV Novi Bečej Saša Šućurović. Na listi je 31 kandidat za odbornika a podršku im je dalo 1.600 građanki i građana. Šućurović je istakao da su potpisi prikupljeni za samo pet sati.


- Ako znamo da je bilo potrebno samo 930 potpisa i da smo imali skoro 700 potpisa više nego što je trebalo, to je odraz poverenja koji građani Novog Bečeja imaju prema Ligi. Sa druge strane, ovakva podrška je svakako i odraz onoga što smo uradili tokom četiri godine na teritoriji opštine Novi Bečej – istakao je Šućurović koji je i predsednik novobečejske opštine.

Predstavljajući program sa kojim LSV izlazi na ove lokalne izbore, on je istakao da za Ligu zemlja nikada neće biti na prodaju, uvek će se zalagati za mlade, a poštovani stare. 
- Uvek smo domaćinski poslovali i poslovaćemo, a u prilog tome govore sledeće činjenice: vratili smo 80 miliona duga koji su napravili naši prethodnici, od čega 45 miliona kredita, 15 miliona duga za novomiloševačku kanalizaciju, pet miliona duga za nenamensko trošenje u Bočaru i 15 miliona duga za odvodnjavanje u Kumanu. Za razliku od dugova, prethodnici nam nisu ostavili nijedan projekat. Zato smo mi napravili  15 projekata i obezbedili sredstva za njih. Građani treba da se opredele za naš program i zato što smo mi oni zbog kojih se Novi Bečej pominje po dobrim stvarima, a ne po dvorcu „Heterlendi“ i hapšenjima – naglasio je Saša Šućurović.

- Pozivam naše sugrađanke i sugrađane da izađu na izbore 24. aprila i povedu svoje prijatelje i komšije, kako bismo nastavili promene koje smo uveli davnih godina i da Novi Bečej nastavi ovim dobrim putem. Mislim da tako ne bi trebalo da brinemo za naše sugrađane i naš grad u narednom periodu – zaključio je Šućurović 

(BILSV, 16.03.2016)




Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook