LSV položila venac povodom godišnjice Novosadske racije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 01. 2019. | Komentara: 0

LSV položila venac povodom godišnjice Novosadske racije

Novi Sad, 21. januar 2019 - Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldmokrata Vojvodine Novi Sad na čelu sa predsednikom Aleksandrom Kravićem i danas je tradicionalno položila venac kod Spomenika žrtvama racije „Porodica“.

LSV

Tom prilikom, Aleksandar Kravić je poručio da Novi Sad nikada neće zaboraviti žrtve januarskog pogroma 1942. godine.

„Da se ne zaboravi, da se ne ponovi“, rekli smo puno puta do sada. Ovo mesto i sudbina nedužnih žrtava 21, 22. i 23 .januara, strašan su podsetnik da ne smemo dozvoliti da fašizam podigne glavu. 

Novi Sad sasvim sigurno  nikada neće zaboraviti sve ove žrtve, a mi iz Lige socijaldemokrata Vojvodine smo bili i bićemo tu da se suprostavimo i ne dozvolimo povampirenje ideologije koja je do ovog zla dovela – poručio je predsednik Gradskog odbora LSV Novi Sad.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Sreda, 21. 12. 2011. | Komentara: 0

Decentralizovati Suboticu formiranjem novih opština

SUBOTICA – Liga socijaldemokrata Vojvodine u Subotici pokreće veliku kampanju s ciljem da se formiraju posebne gradske opštine Čantavir, Bajmok i Palić, a reč je o staroj  ideji ligaša koju su kao vrednu pažnje tek u skorije vreme prepoznale i druge političke grupacije, istakao je juče na konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora LSV Subotica  Veljko Vojnić.
Odbori LSV | Utorak, 20. 12. 2011. | Komentara: 0

Neophodno više ulaganja u kulturu

ZRENJANIN - Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu može da se pohvali brojnim realizovanim aktivnostima tokom ove godine, u koje se ubraja preko 30 književnih večeri, tribine, radionice za decu, promocije radova dobitnika književnih priznanja, obeležavanje tradicionalnih manifestacija i značajnih jubileja, kao i rad sa fondovima „Todor Manojlović“ i „Ljilja i Milka Mijatov“.
Odbori LSV | Subota, 17. 12. 2011. | Komentara: 0

Pokrenut ciklus tribina na temu poljoprivrede

PANČEVO - Pred brojnim poljoprivrednicima, okupljenim na poziv MO LSV Banatski Brestovac i GrO LSV Pančevo, sinoć je u Banatskom Brestovcu održana tribina na kojoj je dr. Radovanka Jakovljev-Lazić  održala predavanje na temu organske prozvodnje, preventive i zaštite bilja i upotrebe hemijskih preparata u povrtarstvu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook