LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 19. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

Kikinda, 19. oktobar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da kikindska vlast nije sposobna da rešava probleme građana i da mora da ode.

LSV

Umesto da građanima omoguće normalno funkcionisanje zdravstvenog sistema i, primera radi, obezbede ortopeda, vlast u Kikindi građanima nudi samo „igre“ jer je „hleba“ sve manje.

Lokalna vlast je za početak decembra najavila otvranje klizališta u gradu. Ako bi se bilo ko na tom klizalištu povredio, morao bi otići kod ortopeda, ali u Zrenjanin.

Kikindski naprednajci su u nizu obećanja imali i osnaživanje medicinskog sektora novim kadrovima. Za 11 godina vlasti nisu doveli nikoga, a mnogi lekari su otišli u inostranstvo.

Ovo je samo još jedna epizoda u dugoj seriji nelogičnih i nezrelih aktivnosti kikindske vlasti.
Izbori su blizu. Da vam deca ne odu, ova vlast mora da ode!

Miroslav Grujić
predsednik Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine- Vojvođani Kikinda

foto: Sučević




Odbori LSV | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović obišao prostorije buduće policijske ispostave

NOVI SAD - Uprava Apoteke Novi Sad danas je završila iseljenje iz prostorija u Ulici Stevana Hladnog 1 kod Satelitske pijace, koji će se ove godine adaptirati za novu policijsku ispostavu u ovom delu grada. Poslednjem danu iseljenja uprave Apoteke Novi Sad prisustvovali su predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Apoteke Dušan Milošević, a predsednik novosadskog palramenta je istakao da su sada stvoreni uslovi da policija počne sa useljenjem u prazan prostor.
Odbori LSV | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Za razvoj sporta u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Na današnjoj konferenciji za novinare Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin, temа je bilа trаnsformаcijа Sportskog sаvezа Zrenjanina (SSGZ) i njegove nove progrаmske аktivnosti, u sklаdu s promenаmа u sistemu funkcionisаnjа sportа u gradu, kao i predlozi za unapređenje rada u ovoj oblasti.
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Tribina o zdravlju u Beočinu

BEOČIN - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin organizovao je nedavno u tom mestu tribinu povodom Svetskog dana zdravlja. Predavanje na temu "Preventiva i dijagnostika bolesti" održala je dr Živka Zubanov specijalista radiolog Vojne bolnice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook